lørdag, 05 november 2022 10:44

Fem personer til Ullevål etter kollisjon i Operatunnelen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Fem personer ble fraktet til Ullevål sykehus i forbindelse med en kollisjon i Operatunnelen natt til lørdag. Skadeomfanget er ukjent. Fem personer ble fraktet til Ullevål sykehus i forbindelse med en kollisjon i Operatunnelen natt til lørdag. Skadeomfanget er ukjent. Foto: Annika Byrde / NTB.

Fem personer ble skadd da en personbil som kjørte i feil kjøreretning, kolliderte med et vogntog i Operatunnelen i Oslo tidlig lørdag morgen. En av disse mistet livet.

En person satt fastklemt i personbilen i rundt 20 minutter. Vedkommende er fraktet i ambulanse til Ullevål, får NTB opplyst av Oslo brann- og redningsetat.

– De fire andre kom seg ut av bilen på egen hånd, og de er også sendt til Ullevål, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til NTB. Skadeomfanget er ikke avklart.

– Dette skjedde i østgående løp. Vi har en viss oversikt over hendelsesforløpet, men vi vil innhente video for å få et klart bilde av det som har skjedd. Denne strekningen har mange kameraer, sier Nysæter.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 4.30. Avkjøringen til Mosseveien fra Operatunnelen ble åpnet i 8-tiden lørdag, etter at den var stengt i forbindelse med kollisjonen.

En drøy time etter at ulykken fant sted, opplyser Nysæter at det ser ut til at personbilen kjørte i feil kjøreretning i østgående avkjøringsløp.

– Dette har resultert i kollisjon med trailer som kom kjørende i riktig retning.

Ulykkesanalysegruppen (UAG) hos Statens vegvesen og Statens Havarikommisjon er varslet om hendelsen. Vegvesenets ulykkesgruppe bisto politiet i etterforskningen på stedet.

En person mistet livet da en personbil og et vogntog kolliderte i Operatunnelen lørdag morgen.

De pårørende er varslet, opplyser politiet.

Sist redigert lørdag, 05 november 2022 17:19
NTB

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa