fredag, 21 oktober 2022 10:13

Hvordan tjene ekstra penger fra din egen nettbutikk

Å få litt ekstra penger på konto fra en ny inntektskilde på siden er vel noe de fleste kan tenke seg. Det finnes selvfølgelig mange måter å få til dette på, men en spennende løsning kan være å starte egen nettbutikk. Dersom du er kreativ og kan lage egne produkter passer dette selvfølgelig ypperlig, men det finnes også andre alternativ for hva du kan legge ut til salgs. Og du trenger ingen teknisk bakgrunn for å få siden opp klar for kunder. Bare følg tipsene under så er du godt på vei!

Hva skal du selge?

Det første du må finne ut dersom du skal starte en nettbutikk, er enkelt og greit hva denne butikken skal selge. Her finnes det mye å velge mellom både når det kommer til fysiske og virtuelle produkter og tjenester. Dersom du har et tema eller en nisje du brenner for, er det selvfølgelig en idé å starte her. Tenk gjennom hva du er flink på eller liker å holde på med og se om dette kan utvikle seg til noe du kan selge.

For en nettbutikk som gir en mer passiv inntekt, kan elektroniske produkter eller tjenester være en god idé. Du kan for eksempel forberede noen e-bøker, kursmateriell eller noe annet som kan lastes ned ved kjøp og brukes uten at du trenger å være involvert. Dette vil kreve litt tid fra deg i starten når du produserer selve produktet, men vil kreve minimalt med arbeid når det først er oppe. Når det kommer til hva du vil selge, er det rett og slett bare fantasien som setter grenser.

 

Hvordan kan du nå ut til verden?

Når du har produktet ditt eller tjenesten din klar, er det bare å sette i gang med selve nettbutikken. Heldigvis er det i dag enkelt å starte en nettbutikk takket være smidige løsninger hvor du kan få en komplett pakke med alt du trenger. Med andre ord trenger du ikke å sette deg inn i koding av nettsider eller programmering av programvare, da dette kan fås fra en fullstendig pakkedeal. Du kan selvfølgelig gjøre endringer for å tilpasse nettbutikken til ditt ønskede design og slik skape en klar merkevare.

I tillegg til selve nettbutikken din, kan det også være lurt å skape kontoer på relevante sosiale medier for bedriften din. Ved hjelp av disse mediene kan du kjøre annonser og nå ut til et større publikum, samt dele dine produkt eller tjenester ved hjelp av bilder og video. Slik kan du bygge videre på merkevaren din og nå ut til enda flere kunder for enda mer salg.

green balls

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa