onsdag, 15 juni 2022 18:03

Få deilig mat rett på døren med en matkasse

I en travel hverdag med mange gjøremål kan det være vanskelig å bestemme seg for hva man skal spise til middag. Hvis du er en av dem som synes det bare er mas og tidkrevende å bestemme seg for hva du skal lage til middag, bør du vurdere en matkasse.

Med en matkasse får deilig mat levert rett på døren, og du slipper å tenke på hva du skal lage og handle. Les med her og finn ut av om en matkasse kan være noe for deg og din familie.

De aller beste ingrediensene

Med en matkasse er du alltid sikker på å få sunne retter laget av de beste råvarene. Maten smaker bare bedre når du vet hvor den kommer fra og ingrediensene er av høy kvalitet. Når du velger en matkasse fra HelloFresh får du kun mat fra håndplukkede leverandører som du trygt kan stole på. Her er lidenskapelige mennesker som hele tiden jobber for å gi deg de beste og ferskeste råvarene. Her kan du trygt stole på at alt du mottar er av høyeste kvalitet.

Matkassene består så langt det er mulig av lokale råvarer. For eksempel kommer alt ferskt svinekjøtt, storfekjøtt og kylling fra norsk landbruk. I tillegg velges først og fremst ingredienser som er i sesong når det er mulig. Det lar deg spise middagen din med god samvittighet og du vet at du nærer kroppen utelukkende med gode, ferske ingredienser.

Over et dusin nye, sunne retter på menyen hver uke

Med HelloFresh sin ukesmeny får du over et dusin nye retter hver eneste uke. Du vil alltid finne et stort utvalg av deilige oppskrifter som gir deg vann i munnen. Et godt måltid skal ikke bare smake godt, det må også få resten av kroppen til å føle seg bra. Derfor legger kokkene vekt på en rekke faktorer slik at du enkelt kan tilberede middager som er både deilige og næringsrike.

Målet med hver oppskrift er at du får i deg all den næring og energi du trenger, men uten alle de unødvendige kaloriene. Et gjennomsnittsmåltid fra HelloFresh inneholder derfor også kun 700-800 kalorier. Du finner også måltider med maks 650 kalorier som passer perfekt for deg som ønsker å gå ned i vekt eller for deg som teller kalorier. Har du allergi er dette selvsagt tatt i betraktning, og det er lett å endre på de ulike ingrediensene eller utelate noen helt. Matkassene inneholder alt du trenger for å lage ukens middager.

Bra for både deg og miljøet

For HelloFresh spiller bærekraft en rolle i alt de gjør. Her vurderes bærekraft i alle steg i prosessen, fra valg av leverandører til måten matkassene pakkes på. Du kan rolig lene deg tilbake og spise middagen med god samvittighet. I tillegg kan du med HelloFresh redusere matsvinnet med 21 prosent per måltid, da alle ingrediensene kommer i forhåndsmålte porsjoner. På den måten bruker du kun det du trenger, og du unngår dermed matsvinn.

I tillegg er HelloFresh det første globale CO2-nøytrale matkasseleverandøren, ettersom det har forpliktet seg til å kompensere for 100 prosent av deres direkte CO2-utslipp. Emballasjen er også mer miljøvennlig. Ja faktisk reduseres plastforbruket med 80 prosent sammenlignet med tradisjonell emballasje. Hos HelloFresh mener de at mat skal være bra for både deg og vår vakre planet. Så du kan rolig nyte hver bit av ditt velsmakende kveldsmåltid og med god samvittighet servere det til familien din.

 

green balls

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa