lørdag, 14 august 2021 10:43

Gutt knivstukket i Sandvika – tilstand stabil

Skrevet av
En ung gutt er knivstukket på Kadettangen og er kjørt til sykehus, politiet er på stedet og søker etter mistenkte. En ung gutt er knivstukket på Kadettangen og er kjørt til sykehus, politiet er på stedet og søker etter mistenkte. Foto: Berit Roald / NTB

En gutt er innlagt på Ullevål i Oslo etter at han ble knivstukket i halsen ved Kadettangen i Sandvika i Bærum fredag kveld. Ingen er pågrepet i saken.

Gutten ble kjørt til Ullevål sykehus. Der blir han operert natt til lørdag. Politiet opplyser lørdag morgen at han er operert, og at tilstanden er stabil, men de har ikke fått snakket med ham

– Vi fikk melding klokken 20.57 via AMK om at en mindreårig gutt var blitt knivstukket. Han var da bevisst og tilsnakkende, sa operasjonsleder Sven Christian Lie til NTB i 22.15-tiden fredag.

Krimleder Astrid Hasselgård ved Krimininalvakten i Oslo politidistrikt sier til NTB at ingen er pågrepet i saken lørdag morgen.

– Vi har ikke gjort noen pågripelser og har ingen mistenkte. Vi jobber fortsatt med å lese gjennom avhør og prøver å samle informasjon og eventuelle videoopptak, sier Hasselgård.

Politiet ønsker ikke å kommentere noe om omstendighetene rundt knivstikkingen. Heller ikke om gutten som er knivstukket er kjent for politiet fra før.

Hun sier det var mange personer på stedet da knivstikkingen skjedde, men ikke mange direkte vitner. Politiet kan ikke si noe om foranledningen til ugjerningen, og vet heller ikke om det er en eller flere gjerningspersoner.

Et vitne Budstikka har snakket med på stedet sier at knivstikkingen fant sted ved boblehallen på Kadettangen.

Politiet avsluttet det aktive søket etter mistenkte på stedet ved 23-tiden fredag kveld.

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa