fredag, 29 juni 2018 11:09

Rekordmange vil se Rockefroskene!

Skrevet av
Rekordmange vil se Rockefroskene! Foto: Arrangøren

Årets Rockefrosker har slått svært godt an hos både liten og stor denne sommeren. Rekordmange publikummere har kjøpt billetter i år, og siste spillehelg for de superpopulære Rockefroskene er denne helgen.

Over 3500 har så langt sikret seg billetter til Rockefroskene og søplekongen. Det er ny rekord for Pingla, Padda, Pelvis og resten av gjengen nede på brygga. 3 forestillinger gjenstår, og der er fortsatt ledige billetter til de som enda ikke har fått sett årets Rockefrosker. Forestillingen i år engasjerer mange med et brennhett tema: sortering av søppel. Søplekongen truer Rockefroskene og vil ta over brygga for å kunne drive med kortreist søppelsortering. Men heldigvis klarer frosker og rumpetroll å avsløre skurken så alt ender godt til slutt. En ny historie med flere egenproduserte låter, har i år nådd ut til rekordmange publikummere. Forestillingsperioden har også blitt flyttet en uke ut i juni i forhold til tidligere år.

Dette er noen av suksess-faktorene for årets forestilling. Men den fine, varme og solfylte sommeren må også få litt av æren for det gode oppmøte.

«Dette har vært en drømmesommer for både frosker og publikum» sier regissør Bror Andersen. Han er svært fornøyd med årets forestilling, og trekker frem både skuespillerprestasjoner, barna fra Showskolen, været og den fantastiske beliggenheten på Glatved Brygge. «Dette har vært en fantastisk froske-sesong, og nå skal vi ha en liten pust i bakken før vi begynner å planlegge neste års Rockefrosker». For det blir garantert en forestilling også til neste år, men aller først skal de tre siste forestillingene også gjennomføres med stil – og strålende vær i følge metrologisk institutt.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa