tirsdag, 18 juli 2017 12:44

Game of Thrones-premieren knuste alle HBO-rekorder

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Fra premieren i metroen i Moskva Fra premieren i metroen i Moskva Foto:Alexander Zemlianichenko/AP

16,1 millioner så premieren på den sjuende og nest siste sesongen av fantasyserien «Game of Thrones», en dobling av seertallet fra sesongåpningen i fjor.

Serien var tilbake på en rekke plattformer 17. juli etter en rekordlang pause. Til tross for at premieren denne gang er lagt til sommeren, når TV-titting er på et tradisjonelt bunnivå, endte det altså med kanontall for åpningsepisoden «Dragonstone», skriver Entertainment Weekly.

Episoden inspirerte dessuten seere til å tvitre 2,4 millioner ganger, noe som gjør den til den mest tvitrede episoden noensinne, ifølge Twitter.

Den voldsomme interessen for sesong sju er både fantastisk og antakelig bittersøtt for HBO, ettersom det bare gjenstår tolv episoder totalt – ytterligere seks denne sesongen og de siste seks i sesong åtte.

Mens sesong seks i snitt hadde mer enn 25 millioner seere av hver eneste episode på alle HBOs plattformer, er spørsmålet om sesong sju vil bli enda mer populær.

I Norge var for øvrig pågangen på HBO Nordic så stor under premieren natt til mandag, at det ble et seks minutter langt brudd i sendingen idet episoden ble publisert.

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa