torsdag, 06 april 2017 12:24

Disse graver etter gull

Skrevet av
Daglig leder Magne Vegel og prosjektutvikler Veronika Bazika Daglig leder Magne Vegel og prosjektutvikler Veronika Bazika Foto: Frank Tverran

Magne Vegel og Veronika Bazika er ekte gullgravere. Gjennom sitt arbeide i Pan Innovasjon hjelper de ikke bare folk med forretningsidéer til en bedre tilværelse, men de bidrar i høyeste grad til å forbedre den lokale samfunnsøkonomien.

I to år har Pan Innovasjon vært aktiv som Siva inkubator i ringeriksregionen. I dag kan de stolt se tilbake på at de har bidratt til etablering av 5 nye bedrifter og 32 nye arbeidsplasser. Selv teller de tilsammen tre medarbeidere.

Til å begynne med var oppdraget å assistere Viken Skog, men etter hvert bistår de også folk som har bedriftsplaner utenfor "miljøriktig" og skogsrelatert virksomhet.

Gode prognoser

Fram til 2018 regner Pan Innovasjon med at de skal ha hatt en finger med i spillet på tilsammen 9 bedrifter med en omsetning på 200 millioner. Dette representerer ca 80 arbeidsplasser og en verdiskapning i form av skatteinntekter på rundt 10 millioner kroner.

Ta kontakt

Har du en god idé du brenner for, bør du ta kontakt med Pan Innovasjon. Ikke la deg skremme av en litt fremmedartet måte å formulere seg på. Straks du kommer inn i "boblen" deres, vil du få en aha-opplevelse. For her har de mer enn kaffe å by på. Mye mer.

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa