fredag, 10 mars 2017 16:18

God service ga vekst og gull

Skrevet av

Avis Bilutleie i Hønefoss/Kongsberg er kåret til årets lisenstaker i Avis Bilutleie for 2016. Prisen mottok de i konkurranse med over 170 utleiestasjoner over hele landet.

- Denne prisen får vi takket være svært gode medarbeidere og samarbeidspartnere, som alltid står på for å yte det lille ekstra for våre kunder, sier daglig leder Asle Fjelldal.

Prisen ble delt ut for 23. gang på årskonferansen til Avis i februar, og det er årlig mer enn 170 utleiestasjoner som kjemper om den prestisjefylte prisen. Dette er tredje gangen Avis Hønefoss/Kongsberg vinner denne prisen, sist gang var i 2009.

- Det viktigste for oss er lokalmarkedet, men å bli målt opp mot resten av landet og vinne en slik pris gir oss pågangsmot til å yte enda mere, utdyper Fjelldal.

Stor omsetningsvekst
Asle Fjelldal er andregenerasjon driver av Fjelldal bilutleie AS og overtok driften som daglig leder i 2009 etter sin far Tor Fjelldal, som startet bedriften i 1994.
Tor Fjelldal startet med 3 utleiebiler i 1994 og siden den gang har bedriften hatt en god vekst hvert eneste år. Fjelldal Bilutleie AS er i dag driver av Avis Bilutleie i Hønefoss, Kongsberg, Hadeland, Hallingdal, Modum, Hokksund og Notodden.

- I 2016 hadde vi en omsetningsvekst på over 20 %, sier Asle Fjelldal. Dette hadde ikke vært mulig uten gode ansatte som jobber i team, lokale bilforretninger, oppretterverksteder og andre lokale leverandører som gjør oss gode. Tilsammen er bilparken nå på 250 biler, avslutter Fjelldal.

{AF}
Prisen «Årets Lisenstaker» anerkjenner lisenstakere i Avis Bilutleie Norge som har vist en solid vekst mot fjoråret. Tildelingen tar også i betraktning konsernets retningslinjer for drift, kundeservice og gjennomføring av strategiske tiltak.{/AF}

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa