torsdag, 15 september 2016 08:52

Leiv Vidar kåret til «Årets leverandør»

Skrevet av
Salgs- og markedsdir. Hans Olav Hole, kategorisjef Jeanette Amara, markedsdir. Trude Venset Sleire, leder i forhandlerforeningen Ole Aksel Håkonsen Salgs- og markedsdir. Hans Olav Hole, kategorisjef Jeanette Amara, markedsdir. Trude Venset Sleire, leder i forhandlerforeningen Ole Aksel Håkonsen Pressefoto

Pølsemakeren Leiv Vidar ble onsdag kveld tildelt prisen «Årets leverandør» for 2015 av Circle K-forhandlerne i Norge. Det er andre gangen at Leiv Vidar kåres til årets leverandør av Circle K (tidligere Statoil)-stasjonene i Norge.

- Det er ekstra gledelig at vi som liten men spesialisert leverandør nok en gang vinner mot store leverandører med betydelig større ressurser enn oss. Prisen er en stor anerkjennelse av det arbeidet som blir gjort både i produksjonen i Hønefoss og av våre salgsfolk i tett samarbeid med dyktige Circle K-medarbeidere over det ganske land, sier salgs- og markedsdirektør i Leiv Vidar, Hans Olav Hole.
Han mottok prisen «Årets leverandør» for 2015 på Circle Ks hovedkontor i Oslo onsdag kveld.

Kjede- og markedsdirektør Trude Venset Sleire forteller at det til slutt sto om tre leverandører - Leiv Vidar, Lantmännen Unibake og Diplom-Is. Valget falt på Leiv Vidar på bakgrunn av salgsapparatets tette oppfølgning ute på stasjonene, at de er en fleksibel samarbeidspartner og ikke minst fordi de leverer pølser av god kvalitet.
- Leiv Vidar har oppnådd svært gode resultater over tid, og er en viktig sparringspartner i utformingen av strategiene vi legger for pølser både på pris og sortiment, sier kategorisjef i Circle K Jeanette Amara.

- Vi kan selvsagt ikke forvente å ta prisen hvert år, men for oss er en seier alltid en svært hyggelig bekreftelse på et fruktbart samarbeid i året som har gått, og hjelp til å prioritere rett i året som kommer, sier salgs- og markedsdirektør Hans Olav Hole.



Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa