tirsdag, 16 august 2016 14:52

Nå er pynten inni pølsa!

Skrevet av

REMA 1000 er den første nasjonale dagligvarekjeden med grønnsakspølser, og det grønne pølsesamarbeidet har fått tommelen opp fra de yngste forbrukerne.

-Det som i begynnelsen hørtes ut som en litt dårlig spøk, har i løpet av utviklingsprosessen blitt noe vi virkelig tar fullt på alvor sier markedssjef i Leiv Vidar, Asbjørn Koller.
I snart ett år har Leiv Vidar og REMA 1000 samarbeidet om et prosjekt for å utvikle pølser med grønnsaker i. Nå sendes det ut kjøttpølser, wienerpølser og grillpølser med grønnsaker inni til alle REMA 1000-butikker.

- Den siste tiden har vi opplevd en økende etterspørsel fra kunder som ønsker seg sunnere pølser. I samarbeid med Leiv Vidar i Hønefoss har vi derfor utviklet en helt ny type pølser som vi gleder oss til å presentere for våre kunder, sier kategorisjef Trond Morten Helgesen i REMA 1000.

Pølsevarianten er spesielt rettet mot barnefamilier. Mye av utviklingen har gått ut på å teste hvilke og hvor mye grønnsaker som kunne legges inn i produktene. Pølsene inneholder hele 30% grønnsaker som gulrøtter, blomkål og brokkoli. I tillegg har pølsene et veldig lavt innhold av både fett (under 10%) og salt (1,6%). Pølsene ser ut som og smaker som pølser. I tillegg setter grønnsakene sitt preg både på smaksbilde og spiseopplevelse.

Pølsene ble testet i en barnehage og ble godkjent av de unge forbrukerne.

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa